Monor Város Önkormányzatának energetikai korszerűsítése

Alapértelmezett színséma

COPYRIGHT - SZERZŐI JOGOK


A Weboldal tartalma Monor Város Önkormányzatának szellemi tulajdonát képezi, a weboldal oldalainak tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Monor Város Önkormányzata előzetes írásbeli engedélye nélkül nem használható fel sem online, sem nyomtatott formában.

A Weboldal egyes részeit a látogató saját felhasználásra a merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, ám ebben az esetben sem válik jogosulttá a Weboldal így többszörözött részének a terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára. A lementett Weboldalról a látogató nem jogosult a jelen Jogi közleményekre és adatvédelmi politikára utaló link eltávolítására. A fentiektől eltérni csak a Monor Város Önkormányzatával kötött írásbeli szerződés alapján és kizárólag a Monor Város Önkormányzatával szerződő fél jogosult. Ezen feltételek megsértése esetén Monor Város Önkormányzata követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.


Monor Város Önkormányzatának energetikai korszerűsítése
Kedvezményezett: Monor Város Önkormányzata

A project az Európai Únió támogatásával valósul meg.

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

www.ujszechenyiterv.hu

Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0   Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS!
Check Accessibility WCAG 2.0 (Level AA)


Vissza a lap tetejére